Замяна и връщане

Искате да върнете стока? Няма проблем!

Стараем се нашите клиенти да бъдат винаги удовлетворени от обслужването ни, затова създадохме удобна система за връщане на закупените продукти. Нужно е да последвате само няколко стъпки:

1. Свържете се с нас, за да подадете заявка за отказ/връщане на тел.: 08999999999 или на [email protected]

Можете да упражните правото си на отказ от стока, ако тя не е използвана, не е нарушен търговският ѝ вид или целостта ѝ (напр. разкъсана опаковка, премахнати етикети и други), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП., в срок 14 дни от получаването на поръчката.

При възникване на подобно събитие, използвайте следното заявление.

2. При подаването на заявка за отказ/връщане, нашият екип ще Ви помоли да направите няколко снимки на продукта. Те ще гарантират, че полученият от Вас продукт не е използван и е запазена целостта на опаковката му. Изпратете ги на [email protected] , заедно с попълненото заявление. Нашият екип разполага с 14-дневен срок за разглеждане на подадената от Вас заявка.

3. Връщане на стоката към нас

След като бъде разгледана Вашата заявка за връщане на стока, екипът ни ще се свърже с Вас, за да съобщи решението си.

Моля, при изпращане на отказаната стока към нас, добавете попълненото от Вас заявление към кутията/пакета. Без него не можем да приемем Вашето връщане. Не забравяйте да подсигурите добре предметите, така че да не пострадат при транспортирането.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ:

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС ЕКОНТ

гр.СОФИЯ

фирма Лиглам ООД

до поискване

4. В случай на договорено връщане на сума, в рамките на 14 дни ще получите обратно възстановената от нас сума по посочена от Вас банкова сметка.

Замяна на продукт? Никога не е било по-лесно!

Ако не сте напълно удовлетворени от получения цвят или размер и считате, че друга разновидност на продукта или друг продукт ще Ви направи по-щастливи – не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 08999999999. Съответният отдел ще се запознае персонално със случая Ви и ще ви информира за следващите стъпки по замяна, максимално удобни за Вас.

Моля, не нарушавайте търговския вид на стоката, не я използвайте и се уверете, че опаковката не е компрометирана. При установяване на подобно събитие, нашият екип е длъжен да откаже заявката Ви за замяна/отказ.

Back to top